Fotografies

4 moments clau dels cursos al cau en imatges

EXCURSIÓ DE PASSOS: és la primera excursió del curs. És molt important l’assistència de tots i totes ja que és el cap de setmana en què acomiadem caps i infants amb qui hem compartit el curs i donem la benvinguda a les persones noves. A més, els nens i nenes descobreixen quin equip de caps tindran aquell any!

CAMPAMENTS: són els moments més especials de l’any. Passem cinc dies de setmana santa i entre 10 i 15 dies d’estiu, totes juntes. Convivim, juguem, cuinem, caminem, cantem, i ens ho passem d’allò més bé! És un bon moment per treballar valors com la cooperació, la solidaritat, el col·lectiu…

CAUS DE DISSABTE: els dissabtes de 17 h a 19 h cada unitat es troba al Centre Sant Pere i es fan les activitats i dinàmiques que han preparat els i les caps d’acord a les necessitats i interessos de cada unitat. Per a les caps és molt important que els infants assisteixin als caus ordinaris de manera continuada ja que és la nostra manera de fer que la unitat millori dia a dia.

TROBADES DE BRANCA: són macrotrobades que organitzem conjuntament amb la resta d’agrupaments d’Escoltes Catalans de tota Catalunya! Així doncs, de manera alterna, cada any s’organitza una trobada per tal que cada unitat conegui nens i nenes de la mateixa edat d’altres caus. Aquestes trobades són: la Folletada, la Mogollops, la TREC, i la Piosfera.